Hårdt at være stærk

Og der mener jeg ikke mentalt (jo det er også hårdt, men ikke det jeg vil tale om i dag) – jeg mener bogstavelig talt at være stærk.

Jeg sætter en ære i at kunne klare mig selv, kunne løfte relativt tunge ting, kunne tage en staldvagt ude ved min hest, kunne samle en reol, kunne flytte det meste af min bolig selv da jeg sidst flyttede, kunne hænge et billede op osv. men en dag i sidste måned kom jeg altså til kort.

Jeg skulle flytte min søns trampolin, så der kunne blive slået græs under den, stormpløkkerne skulle op og skrues i igen og gud hvor var det hårdt. Jeg har set min eks flytte en trampolin legende let et utal af gange, så jeg tror overhovedet ikke jeg havde skænket det en tanke at det faktisk ikke var let og de der forpu….bandede stormpløkker, de er jo overhovedet ikke samarbejdsvillige.

På et tidspunkt var jeg så udmattet og frustreret at jeg kunne tude. Pludselig kom der en masse sørgelige tanker gennem mit hoved og imens jeg kæmpede med tårerne og tankerne og kæmpede videre. Overvejede at lade trampolinen stå uden stormpløkker, men jeg bor altså i Løkken og for dem som skulle være i tvivl…så stormer der stort set altid i Løkken og der skal ikke meget til før himmel og hav står i et.

Så der sad jeg i det våde græs med våd bagdel og kæmpede med stormpløkker, mens min søn stod ved siden af og sagde: mor skal jeg prøve eller stod oppe på trampolinen og råbte: mor, se lige hvor højt jeg kan hoppe. Og jeg blev så led og ked af at jeg næsten måtte opgive og drømte mig til en kæreste/mand/kammerat, der kunne fixe sådanne ting for mig, så jeg ikke skal blive så ked af hvor hårdt det er at være stærk.

Jeg skal lige huske at nævne at jeg fik alle stormpløkkerne i og tog en halv time på sofaen bagefter.

Har i ikke også prøvet at nå bristepunktet?

Tekst

                                                                            Kram fra Louise

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s